Kleine beurt bij Vakgarage Wesselink in Deventer

Bij Vakgarage Wesselink wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Wesselink niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Wesselink voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Deventer altijd langs Vakgarage Wesselink om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Deventer? Kom dan langs Solingenstraat 7 in Deventer (Overijssel). Of neem contact op via mail info@vakgaragewesselink.nl of bel naar 0570-500980.

Contactgegevens

Vakgarage Wesselink
Solingenstraat 7
7421 ZN Deventer

tel.: 0570-500980
mail: info@vakgaragewesselink.nl