Wesselink_IMG_7716.jpg

Over ons

Honda dealer sinds 1978

Wij, Vakgarage Wesselink, zijn Honda dealer sinds 1978. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen. Ons bedrijf heeft vestigingen in Apeldoorn (Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord), Deventer (Handelspark de Weteringen) en Emst (gemeente Epe). Wij bedienen heel Gelderland en Overijssel vanuit deze bedrijven, maar de gunstige ligging van onze vestigingen maakt dat we vanuit heel Nederland goed bereikbaar zijn.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben onze vestigingen moderne werkplaatsen met goed getrainde Vakgarage monteurs en de allernieuwste apparatuur om uw auto in topconditie te houden. Wij willen graag kennismaken met u, dan kunt u ook kennismaken met onze teams.

Onze showrooms

Naast het bekijken van onze site bent u natuurlijk van harte welkom in onze showrooms, waar u kennis kunt maken met de occasions van Vakgarage Wesselink. Wij hebben altijd zo’n honderd gebruikte auto’s van diverse merken op voorraad staan. Met het Vakgarant Premium occasion label kiest u voor zekerheid en kwaliteit voor uw occasion. Aan iedere auto is veel zorg besteed en met een garantie tot 36 maanden gaat u met een veilig gevoel de weg op.